O nama

BHAuto Sarajevo

BHAuto Sarajevo je firma sa dugogodišnjim iskustvom u obavljanju poslova oko registracije i osiguranja, kako vozila, tako i putnika. Odlikuje nas efikasnost, brzina i preciznost u obavljanju poslova. U najkraćem vremenskom roku, završavamo sve predmete koje nam povjerite. Neke od usluga koje obavljamo za vas su: Osiguranje vozila, prevod, registracija, putničko zdravstveno osiguranje, obračun registracije i osiguranje koje je najpodobnije za Vas.

Odobravamo mnoge pogodnosti i popuste. Posjetite nas na našoj adresi Paromlinska 14, Novo Sarajevo (Do Razvojne banke) i uvjerite se i sami zašto uživamo povjerenje mnogih građana.

Poklonite nam i Vi Vaše povjerenje, a mi Vam zauzvrat garantujemo da smo uz Vas 24h dnevno.

Registracija vozila

Registracija motornih i priključnih vozila se obavlja najmanje jednom godišnje, što je zakonska obaveza za svako vozilo koje se kreće u javnom saobraćaju.

Prije same registracije vozila potrebno je izvršiti tehnički pregled vozila, te ugovoriti policu osiguranja za Vaše vozilo.

Ono što nas čini posebnim jeste da kompletnu registraciju vozila možete završiti kod nas, i u najkraćem mogućem vremenskom periodu vraćamo Vam saobraćajnu dozvolu u Vaš posjed.

 

Kupoprodajni ugovori

Ukoliko prodajete, kupujete ili mijenjate Vašeg ljubimca, mi smo Vam prva stanica. Sa pripremljenim kupoprodajnim ugovorima izlazimo na lice mjesta.

Sve to u želji da učinimo Vašu kupovinu vozila što udobnijom, uz kaficu, a tu smo i da Vas posavjetujemo o Vašim pravima i obavezama prilikom kupoprodaje Vozila.

 

Tehnički pregled

Tehnički pregled Vašeg vozila također nikako ne smije biti samo prelazna zakonska tačka prilikom registracije Vašeg vozila.

Naš tehnički pregled dat će Vam sve neophodne informacije o fizičkom stanju Vašeg vozila, o eventualnim kvarovima, te posavjetovati Vas gdje i kako popraviti koji kvar.

Bolje spriječiti nego liječiti!

 
Naše
Usluge

Osiguranje vozila i putnika

Ugovaranje osiguranja od auto-odgovornosti je zakonska obaveza prilikom registracije Vašeg vozila.

Međutim, nije samo zakon taj koji će nas navesti na naše osiguranje. Radimo samo sa domaćim osiguravajućim kućama. Nudimo osiguranje putnika, kao i kasko osiguranje što će Vam vožnju u Vašem ljubimcu učiniti mnogo sigurnijom i ugodnijom.

 

Prijevod Vozila

Nakon kupovine ili prodaje Vašeg vozila slijedi prijevod vlasništva vozila na novog vlasnika.

Da bi Vam Vaša kupoprodaja automobila zadala što manje glavobolje i posljedica, mi preuzimamo proceduru za Vas.

Prijevod Vašeg vozila obavljamo ekspresno brzo, tako da u veoma kratkom vremenskom periodu sa Vašim novim ljubimcem možete na bezbijedno na cestu.

 

Putničko zdravstveno osiguranje

Zašto da Vas glava boli na zasluženom godišnjem odmoru. Ugovorite veoma povoljno PZO za Vas i Vašu porodicu, i učinite sebi Putovanje na Vaš odmor puno ugodnijim.

 

Savjetovanje

Stojimo Vam na usluzi 24h na dan. Sve informacije možete pronaći ovdje.